Tájékoztatás!

A teljes tájékoztató megtekintéshez kattintson ide!A teljes tájékoztató megtekintéshez koppintson ide!

Tisztelt Vásárlóink és Üzleti Partnereink!
Kedves Családok!

A játékaink bérleti díja OTP, MKB és K&H SZÉP kártyák szabadidő zsebéből fizethetőek!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az elmúlt időszak hivatalos intézkedéseit követve számunkra is a vásárlóink, a partnereink és a munkatársaink egészsége a legfontosabb! Átmenetileg a biztonság érdekében minimalizáljuk az ügyfelekkel való személyes kontaktust, teljes mértékben figyelembe véve az egészségügyi szakemberek és a hatóságok tanácsait és útmutatásait.

Határozatlan ideig, minden szempontot figyelembe véve változtattunk a játékaink bérlésének a feltételein.

Tiszta szívvel bízunk benne, hogy mindannyian egészségben túl leszünk ezen a nehéz időszakon...addig is a lehetőségekhez mérten szűk családi körben, biztonságban tudjanak a gyerekek a játékainkkal játszani, kicsit levezetve a bennük is felgyülemlett sok energiát, így is kihasználva a tavaszi napsütéses napokat és a friss levegőt.

Bérlési feltételeink a "vészhelyzet" időtartamára:

  • Telefonon vagy e-mailen keresztül történt megkeresés után, a játékokra vonatkozó Bérleti Szerződéseket e-mailben, digitális formában küldjük el az Önök számára. Így átmenetileg nem szükséges a személyes aláírás. Előre elkérjük a szerződéshez szükséges adataikat és a digitálisan kitöltött szerződést elküldjük a megadott e-mail címre. A kész Bérleti Szerződés megérkezése után kérjük szíves visszaigazolásukat, ezáltal válik érvényessé a Bérleti Szerződés.
  • Jelen esetben készpénzes fizetési mód helyett javasoljuk a netbankon keresztüli előre utalást, azon belül is a közelmúltban bevezetett néhány másodperces utalási módot. Természetesen a készpénzzel történő fizetést is elfogadjuk.
  • Az ugrálóvárak bérleti díjait csökkentettük, hogy ebben a szomorú időszakban is elérhetőbbek legyenek a játékok az átmenetileg nehezebb helyzetben lévő családok számára.
  • Játékainkat átmenetileg csak családi, otthoni környezetben áll módunkban bérbe adni. Az ugrálóvárak átvétele a telephelyünkön történő személyes átvétellel lehetséges. Amennyiben a személyes átvétel nem megoldható, a honlapon feltüntetett díjszabás ellenében kiszállítást vállalunk.
  • Közösségi rendezvényeket visszavonásig nem vállalunk, ezzel is követve a hatóságok intézkedésit és tanácsait.
  • Játékainkat – ugrálóvárainkat minden használat után, mint ezelőtt is alaposan letisztítjuk és ezen felül felületeit fertőtlenítjük, valamint 1-1 játékot a fertőtlenítés után minden esetben 1 hétig „pihentetjük” az esetleges következő bérlés előtt. Ezzel a legfontosabb intézkedéssel, szeretnénk az Önök és legfőképpen a gyermekek egészségét óvni!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

A változtatások függvényében folyamatosan frissítjük web- és Facebook oldalunkat!

Szívből kívánunk kitartást és egészséget minden kedves Ügyfelünk számára!
Vigyázzanak magukra és egymásra!

Budapest, 2020. április 9.

Üdvözlettel:

Petroczki László, Ügyvezető Igazgató

BÉRELHETŐ JÁTÉKOK

A játékok részletesebb bemutatásához kattintson a képekre!A játékok részletesebb bemutatásához érintse meg a képeket!

Érdeklődés, ajánlat kérése:

Ha valamelyik játékunk felkeltette érdeklődését, írjon nekünk, szívesen állunk a rendelkezésére!
A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező!